Select Your Language

Seguidores

sábado, 12 de febrero de 2011

Külön üzenet SaLuSa-tól . VÁRUNK CSUPÁN, HOGY NYÍLTABB ÉS KÖZVETLENEBB KAPCSOLATOT KEZDHESSÜNK AZ EMBEREKKEL.

MINDEN A MEGFELELŐ HELYÉN VAN ÉS A TEREMTŐ VÉGSŐ FELSZÓLÍTÁSÁRA VÁRUNK CSUPÁN, HOGY NYÍLTABB ÉS KÖZVETLENEBB KAPCSOLATOT KEZDHESSÜNK AZ EMBEREKKEL.

Külön üzenet SaLuSa-tól (Február 9, hajnali 5 óra 8 perc)

SaLuSa vagyok gyermekem és ez így Van. Már előbb elszerettem volna jönni hozzád, (Fordítói megjegyzés: 

SaLuSa itt SaräAmma – hoz a csatornázóhoz beszél) de magától értetődően bizalmatlanságod ezt nem tette lehetővé, mert azt hitted, hogy lehetetlenség, hogy eljöjjek hozzád és ez okozta kommunikációnk zavarát.

De szeretném ha tudnád, hogy látom munkádat és el vagyunk ragadtatva attól amit csinálsz és el akartam jönni hozzád, hogy egy üzenetet közvetíts az Emberiségnek.

Mielőtt nekikezdünk szeretném elmondani, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy erre kérlek, mert minél több embert akarunk elérni a lehető legtöbb rendelkezésre álló csatornázó médium közvetítésével.

Leleplező időket élünk, kritikus időket és a legnagyobb együttműködésre szólítunk fel minden Fénymunkást a Földön.

Ez az fő oka annak, hogy ma eljöttem hozzád.

Közvetíteni egy külön üzenetet minden nyelven, de legfőképpen Spanyolul, Portugálul és Angolul annak érdekében, hogy a hír terjesztése ne szenvedjen semmi késedelmet csak azért mert nincs elég fordító, vagy mert akik vannak azok annyira el vannak havazva munkával, hogy nem áll módjukban lefordítani ezt az üzenetet. 

Nos, üzenetünk roppant egyszerű.

Elérkezett az idő, itt van a megfelelő idő, hogy elkezdjük…. felsorakoztatni a dolgokat és elkiáltani magunkat: Indulás!

MINDEN A MEGFELELŐ HELYÉN VAN ÉS A TEREMTŐ VÉGSŐ FELSZÓLÍTÁSÁRA VÁRUNK CSUPÁN, HOGY NYÍLTABB ÉS KÖZVETLENEBB KAPCSOLATOT KEZDHESSÜNK AZ EMBEREKKEL.

Ne féljetek tőlünk jelenlétünktől. Már itt vagyunk körülöttetek csak még nem vettétek észre, de most meg fogjuk mutatni magunkat nyíltan a világnak.

Szükségszerű volt, hogy ez így legyen, mert ahogy azt már említettük fontos, hogy ez az információ különböző nyelveken egyszerre jelenjen meg.

Kedveseink, szárazföldi bátyáink és nővéreink, kulcsfontosságú pillanatban vagyunk, fordulóponhoz érkeztünk, ez nem holmi játék és szükszégünk van részetekről a legnagyobb együttműködésre.

Különböző módon lesztek értesítve a legsürgősebb pillanatokban és csupán válaszolnotok kell és azt tenni amibe már beleegyeztetek annak terve szerint ebben a pillanatban.

Azok akik még nincsenek ennek tudatában de már e célért dolgoznak, azonnal aktiválva lesznek a megfelelő pillanatban, amikor az Ébresztő Üzenetre sor kerül.

Ez az oka annak, hogy miért dolgoztatok velünk megállás nélkül az utóbbi napokban.

Semmi sem történik véletlenül, mindennek ami történik oka van, amit csak a kiválasztottak és akiket szivük szólít hall meg, érez és válaszol.

Ezért biztosak lehettek abban, hogy a megfelelő időben mindenre fény derül és tudni fogjátok pontosan, hogy mire is vállalkoztatok.

Minden amit tudnotok kell a megfelelő pillanatban felfedi magát és tudni fogjátok amikor szükség lesz hozzáértésetekre.

Azt is tudni fogjátok, hogy mi az amit tenni jöttetek a Földbolygóra.

Gyermekem, most itt hagylak téged. Most nincs több mondanivalóm csupán hálás vagyok, hogy megengedted, hogy eljöjjek hozzád azon a módon ahogy eljöttem és most már tudod, hogy máskor is meglátogatlak.

Meleg testvéri üdvözletemet küldöm az egész Emberiségnek a Földön.
Viszlát hamarosan.

Csatornázó: SaräAmma, Skype konferencián keresztül a “Somos Luz em Ação” csoport közreműködésével, Február, 2011

Fordítás: Bella (www.galaktikusuzenetek.com)



Traductor: livia bella.

Email: liwei.lavie@gmail.com